EnglishDutch
Our Moving Borders 2012 | 2013 | 2014 Quality of the society

Welkom op de website van Teun Hardjono!

Op deze geheel vernieuwde site kunt u informatie vinden over prof. dr. ing Teun Hardjono. 

Bovenaan de pagina kunt u het menu vinden waar u verschillende rubrieken over het werk en de activiteiten van Teun Hardjono kunt raadplegen. Tevens vindt u hier de contactgegevens waarop u Teun kunt bereiken.

Daarnaast vindt u aan de rechterzijde van deze website het laatste nieuws rondom Teun Hardjono. Het gaat hierbij om nieuwe artikelen, interessante bevindingen en opvallende gebeurtenissen.

Volg Teun via zijn Twitter-account en LinkedIn-pagina. Aarzel daarbij niet om Teun te volgen via Twitter en een verzoek te doen via LinkedIn. Via deze media, en deze site houdt hij u dan op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

   

Laatste nieuws

Schrijf je nu in voor de mini-masterclass!!

15 oktober - Voorafgaand op de reeks masterclasses die gegeven zullen worden door Teun Hardjono en musicoloog Rik Spann wordt er een mini-masterclass georganiseerd waarin de essentie en brede visie van de masterclasses aan u wordt voorgelegd!

Lees meer>

Het Vierfasenmodel in vier avonden

1 september 2014 - Samen met musicoloog drs. Rik Spann organiseert Teun Hardjono vier unieke avondsessies waarin het Vierfasenmodel met behulp van de muziek nog relevanter wordt voor uw organisatie!

Lees meer>

Unieke lezingen en Masterclasses

Samen met business musicoloog, spreker en gitaarvirtuoos drs. Rik Spann organiseert Teun Hardjono vier unieke avondsessies waarin het Vierfasenmodel met behulp van muziek nog relevanter wordt voor uw organisatie! In de vier sessies zal Spann via live gespeelde muzikale metaforen en verhalen uit de werelden van jazz, rhythm 'n blues, soul, disco en singer-songwriter verdieping geven aan het meermaals beproefde Vierfasenmodel. Hierdoor is de vertaalslag van enerzijds het model en de theorie naar anderzijds de praktijk en business sneller te maken. Voor meer informatie, klik hier.

 

Spreker

Met behulp van nieuwe denkmodellen en uitdagende uitspraken, in combinatie met een wetenschappelijke visie weet Teun Hardjono tijdens presentaties en masterclasses de gedachten in versnelling te zetten. Gebaseerd op het Vierfasen-model helpt hij organisaties en managers om focus te creeëren en te behouden op het gebied van kwaliteit, MVO en procesmanagement. Dit doet hij met veel entousiasme, inlevingsvermogen en passie.

Voor meer informatie over presentaties en masterclasses van Teun? Neem dan contact op en klik dan hier.

 

Auteur

Gedurende zijn carriére heeft Teun Hardjono meerdere bestsellers geschreven op het gebied van MVO, kwaliteit en procesmanagement. Daarnaast schrijft hij, vanuit zijn positie als professor aan de Erasmus Universiteit en fellow bij het Wetenschappelijk Instituut van het CDA meerdere wetenschappelijke artikelen die betrekkeing hebben tot innovatie, socialisatievermogen en kwaliteit. Eén van zijn laatste boeken die hij, in samenwerking met Renco Bakker, heeft geschreven is Horizontaal Organiseren (2013). In dit boek wordt aandacht besteed aan het managen van processen op zowel een bedrijfskundige als psychologische wijze. Horizontaal organiseren is 'het tegelijkertijd en in samenhang interveniëren in het denken, construeren, besturen en samenwerken in de organisatie.'

Voor het gehele overzicht van publicaties van Teun Hardjono klikt u hier.

 

Vierfasen-model

Het door Teun Hardjono ontworpen Vierfasen-model geeft houvast aan vele managers en organisaties. Het helpt hen bij het analyseren van de huidige organisatie en het vaststellen van controlepunten binnen organisaties. Om dit daadwerkelijk uit te voeren zijn er per fase verschillende interventies die uitgevoerd kunnen worden. De vier fases die in het model worden besproken zijn Extern, Intern, Controle en Verandering. Deze fases kunnen onderling aan elkaar gekoppeld worden waardoor nieuwe aandachtsgebieden ontstaan en interventies geïntegreerd worden.

Voor een uitgebreide uitleg van het Vierfasen-model en bijbehorende presentatie klikt u hier.

 

EFQM-model

Naast het feit dat Teun Hardjono het Vierfasen-model heeft ontworpen heeft hij ook zijn bijdrage geleverd aan het opstellen van het internationaal bekende EFQM-model. Dit model is opgesteld vanuit de European Foundation for Quality Management. Het model helpt organisaties om meer nadruk te leggen op het concurrentievermogen. Het doel hiervan is om de weg naar ´exellence´ te vinden en om op dit pad te blijven. Het model helpt om oplossing te genereren en gaten in de bedrijfsvoering te kunnen begrijpen.

 

CSR Academy

Teun Hardjono is directeur van CSR Academy. Dit is een organisatie die zich inzet voor de wereld van morgen. De passie van CSR Academy ligt in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, oftewel Corporate (C), Social (S), Responsibility (R). Elke professional die werkt bij/voor CSR Academy neemt 'verantwoordelijkheid voor de gemeenschappelijke ruimte'. Hierdoor is CSR Academy in staat mensen te bewegen om zich in te zetten voor een betere samenleving. Dit is tevens het credo van CSR Academy; Empowering people for a better society.

 

Contact

Wilt u in contact komen met Teun Hardjono? Mail naar teun@hardjono.nl