EnglishDutch
Our Moving Borders 2012 | 2013 | 2014 Quality of the society

Alle nieuwsberichten

Schrijf je nu in voor de mini-masterclass!!

15 oktober - Voorafgaand op de reeks masterclasses die gegeven zullen worden door Teun Hardjono en musicoloog Rik Spann wordt er een mini-masterclass georganiseerd waarin de essentie en brede visie van de masterclasses aan u wordt voorgelegd!

Lees volledig nieuwsbericht>

 

Het Vierfasenmodel in vier avonden

1 september 2014 - Samen met musicoloog drs. Rik Spann organiseert Teun Hardjono vier unieke avondsessies waarin het Vierfasenmodel met behulp van de muziek nog relevanter wordt voor uw organisatie!

Lees volledig nieuwsbericht>

 

Nieuwe column op Sigma Online!

27 augustus - Teun Hardjono heeft een nieuwe column geschreven voor het kwaliteitsmagazine Sigma. Hierin benadrukt hij de nieuwe dimensie aan het denken over kwaliteit.

Lees volledig nieuwsbericht>

 

Teun Hardjono als zomergast bij het 18e Nationale Kwaliteitscongres

22 mei j.l. was Teun Hardjono de zomergast tijdens het 18e Nationaal Kwaliteitscognres. Het thema van het congres was dit jaar 'Kwaliteit en Jij'.

Lees volledig nieuwsbericht>

 

'Horizontaal Organiseren' wederom genomineerd als 'Managementboek van het Jaar'

Wederom is het boek 'Horizontaal organiseren'(2013) als 'Managementboek van het Jaar' genomineerd. Dit maal door de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs (OOA).

Lees volledig nieuwsbericht>

 

'Horizontaal Organiseren' genomineerd als 'Managementboek van het Jaar 2014'

Het boek Horizontaal Organiseren, geschreven door Renco Bakker en Teun Hardjono is door Managementboek.nl genomineerd als 'Managementboek van het jaar 2014'!

Lees volledig nieuwsbericht>

 

Kwaliteit in een internationaal perspectief (14-01-2014)

Teun Hardjono reisde af naar Oman om zijn promovendi Nasser Al Salmani te bezoeken. Teun helpt hem met zijn proefschrift over de kwaliteit van de gezondheidszorg in Oman. Lees in dit artikel meer over de bevindingen die Teun gedaan heeft en zijn interessant reis naar het Midden-Oosten.

Lees volledig nieuwsbericht>