EnglishDutch
Our Moving Borders 2012 | 2013 | 2014 Quality of the society

Schrijf u nu in voor de voorafgaande mini-masterclass op 20 november!!

 

Het Vierfasenmodel in vier avonden


Het Vierfasenmodel, wellicht heeft u het wel eens toegepast bij de uitvoering van uw dagelijkse business of bent u het wel eens tegengekomen in uw geraadpleegde literatuur.
Waar vaak de kink in de kabel zit bij het gebruik van een dergelijk model is het op de juiste manier toepassen en het juist interpreteren van het model. Dit kan er voor zorgen dat u vast blijft zitten in businesscases of het belang van het Vierfasenmodel in mindere mate inziet.

Om er voor te zorgen dat u, samen met uw organisatie in staat bent het meermaals beproefde Vierfasenmodel te hanteren en daadwerkelijk toe te passen op uw huidige businesscases biedt de ontwerpen van het Vierfasenmodel, prof. dr. ing. Teun Hardjono, samen met musicoloog drs. Rik Spann een unieke reeks van avondlezingen aan waarin het Vierfasenmodel aan de hand van muzikale diepgang meer verdieping krijgt. Hierdoor krijgt u in te zien wat daadwerkelijk de toegevoegde waarde van het Vierfasenmodel is en hoe het uw business naar een hoger niveau kan tillen op een manier die nog niet eerder is vertoond!

 

Programma:

 

De vier unieke avondsessies worden in chronologische volgorde volgens het Vierfasenmodel gelanceerd. Per avond wordt één van de vier fases behandeld door Teun Hardjono en Rik Spann.

De indeling ziet er als volgt uit:

Sessie 1 – Creativiteit en Blues
Sessie 2 – Effectiviteit en Soul
Sessie 3 – Efficiency en Disco
Sessie 4 – Flexibiliteit en Jazz

 

De sprekers:


Prof. dr. Ing. Teun Hardjono is één van de vooraanstaande personen op het gebied van kwaliteit in Nederland én Europa. Met zijn functies als hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, directeur van CSR Academy en grondlegger van het Vierfasenmodel en mede-grondlegger van het internationaal bekende EFQM-model weet hij zijn kennis en expertise in zijn rol als bestuurder, professor, strateeg, spreker en auteur toe te passen op het gebied van kwaliteit, MVO en procesmanagement. 

 

(Teun Hardjono)

 


Drs. Rik Spann is business musicoloog, spreker en gitaarvirtuoos. In zijn lezingen en trainingen verbindt hij managementleer met live gespeelde metaforen, verhalen en technieken uit de werelden van muziek, kunst en theater. Op Nyenrode Business University verzorgt hij de trainingsprogramma's 'Theater/Drama in Presentaties' en 'Improvisatie en Leiderschap'. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als innovatie, creativiteit, teamwork en leiderschap.

 

 (Rik Spann)

 

Kosten:


De kosten voor de unieke avondsessie bedragen 149 euro exclusief BTW. Bij deze prijs zijn drankjes en hapjes, toegang tot Arti Legri en een uitrijkaart voor de parkeergarage inbegrepen. Kiest u er voor om bij alle vier de avondsessies aanwezig te zijn, dan krijgt u 50% korting op de laatste avondsessie.
 

Mocht u naar aanleiding van deze brief of in alle andere gevallen nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer Knoop op 06 20 88 20 79 of per email op koen.knoop@csr-academy.com.

 

Inschrijven:

 

Wilt u zich inschrijven voor één van de unieke avondsessies of wellicht voor alle sessies? Stuur dan een mail naar koen.knoop@csr-academy.com en vermeldt graag naar welke sessie(s) uw voorkeur uitgaat.

 

Naar het nieuws overzicht