EnglishDutch
Our Moving Borders 2012 | 2013 | 2014 Quality of the society

Een mini-masterclass door prof. dr. ing. Teun Hardjono en musicoloog drs. Rik Spann!

We nodigen u graag uit om op donderdag 20 november 2014 deel te nemen aan een mini-masterclass, georganiseerd door prof. dr. ing. Teun Hardjono en musicoloog drs. Rik Spann. Bij deze mini-masterclass wordt de essentie en brede visie van een reeks unieke masterclasses aan u voorgelegd die na deze mini-masterclass gegeven zullen worden. Deze muzikale en inhoudelijk uitdagende avond laat u kennis maken met het wetenschappelijk aannemelijk gemaakte Vierfasenmodel voor organisatieontwikkeling, dat wordt toegelicht aan de hand van muzikale metaforen. Hierdoor krijgt u inzicht in de manier waarop de combinatie van muziek en managementleer een fenomenaal handvat kan bieden voor het werkelijk effectief, efficiënt, flexibel en creatief maken van uw organisatie.

 

Plaats: Arti Legri, Markt 27 te Gouda

Datum: 20 november 2014

Tijd: 20:00u - 22:00u (vanaf 19:30u koffie&inloop en inclusief pauze)

Prijs: 20 euro             

 

Wilt u zich voor deze mini-masterclass inschrijven of informatie ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met 06 20 88 20 79 of mailen naar koen.knoop@csr-academy.com

 

Momenteel zorgt de samenwerking met musicoloog drs. Rik Spann, die met de kracht van muziek het Vierfasen-model nieuwe invalshoeken geeft, ervoor dat het Vierfasen-model een nog toereikender handvat wordt voor organisaties. Rik Spann heeft dit in een artikel voor het kwaliteitsmagazine Sigma op een zeer duidelijke en overzichtelijke manier op papier weten te zetten. Klik hier om het artikel te raadplegen.

Naar het nieuws overzicht